Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Glaf PVC stejar auriu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Glaf PVC infoliat stejar auriu

Glafurile PVC de interior au atat un rol estetic, intregind o fereastra, dar si un rol functional de protejare a peretelui. Acestea constituie o rezolvare profesionala atat pentru constructiile noi cat si pentru renovari.

Glafurile de interior sunt deosebit de durabile, fiind realizate din PVC, placa avand o structura celulara ce ii confera o mare rezistenta. Calitatea deosebita a suprafetei glafului face ca acesta sa isi pastreze aspectul initial o perioada foarte lunga, in conditii de utilizare intensive. Glafurile constituie elemente perfecte de decor si protectie, adresandu-se tuturor tipurilor de ferestre. Disponibile intr-o larga gama de culori, cu imitatii de lemn, glafurile aduc un design aparte oricarui interior.

Usor de instalat, 100% reciclabile, aspect decorativ, sunt durabile in timp, rezistente la utilizare intensive, nu flambeaza, rezistente la umiditate, rezistent la zgarieturi, glafurile sunt usor de curatat si intretinut, doar cu o carpa umeda, fara materiale abrazive. Glafurile de fereastra sunt usor de taiat la dimensiune si de instalat. In functie de lucrare, sunt doua posibile metode de montaj: lipire cu adeziv, cu spuma, cu silicon sau cu prindere cu suruburi de montaj.

GROSIME

20 mm

DIMENSIUNE

150 x 6000 mm ; 300 x 6000 mm
200 x 6000 mm ; 350 x 6000 mm
250 x 6000 mm ; 400 x 6000 mm

AMBALARE

2 buc / pachet
Trimite mesaj
Din Gura in Gura